trimsalon Roos.jpg

Wie is Carla?

Ik ben Carla Osseweijer en vanaf 1985 gediplomeerd hondentrimster.

Als kind hadden wij thuis een bobtail (Beertje) waardoor ik in aanraking met het trimmen ben gekomen. Door onvoldoende kennis van het ras en de vachtverzorging zat Beer binnen een jaar zo erg in de klit dat hij geheel geschoren moest worden. Daarna heb ik het kammen en borstelen op mij genomen en genoot van het verzorgen en op deze manier met onze hond bezig te zijn. Toen ik op mijn 17e op televisie een programma zag over hondentrimmen wist ik het, dat wil ik ook gaan doen.

Op mijn 19e ben ik de opleiding Hondentoiletteerbedrijf gaan doen en vanaf 1985 mag ik mijzelf gediplomeerd hondentrimster noemen.

Vanaf die tijd heb ik 15 jaar een goed lopende trimsalon gehad. Eerst op de Lange Brinkweg en later op de huidige locatie: Dorresteinweg.

Na de geboorte van mijn tweeling ben ik met het hondentrimmen gestopt en heb ik 10 jaar iets geheel anders gedaan. Maar toen mijn kinderen ouder werden en ik niet meer op vaste tijden bij school hoefde te staan kreeg ik in 2009 de kans om weer te gaan hondentrimmen, wat ik nu weer met zeer veel liefde doe.

Inmiddels heb ik mij ook gespecialiseerd in het trimmen van katten en konijnen.

 
EHBO voor honden en katten

Hondentrimsalon Carla is in het bezit van het EHBO certificaat van de ABHB