Animal-Nature

banner%20v2%2072_DEF_1.jpg

De honden en katten in mijn trimsalon worden gewassen met shampoo van Animal-Nature.

De Animal-Nature shampoos bestaan uitsluitend uit planten en etherische oliën. Hierdoor is de kans op huidirritaties na de wasbeurt minimaal, en werken de olieën zelfs heilzaam op de al bestaande huidklachten.

De shampoos zijn gemaakt op basis van gevitaliseerd water.

De shampoos zijn dierproefvrij dus ook geen dierlijke olieën  zoals mink (nerts) en muskus (rat) olie. De productie van de shampoo staat onder toezicht van het Europese controle instituut BDHI. Tevens geldt dat zowel de shampoo als de verpakkingen volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Wegens goede ervaringen met het gebruik van deze shampoo in de hondentrimsalon ben ik verkoooppunt geworden van Animal-Nature zodat u deze shampoo ook voor thuisgebruik bij mij in de trimsalon kunt kopen. 

 

 

 
Oorcleaner Animal-Nature

Ook bij ons verkrijgbaar de Animal-Nature oorcleaner, dit is een volledig natuurlijk product voor de verzorging van zowel de inwendige gehoorgang als de oorschelp van hond of kat. De Animal-Nature oorcleaner is een volledig natuurlijk product voor de verzorging van zowel de inwendige gehoorgang als de oorschelp van de hond of kat. De cleaner heeft niet alleen een mild reinigende werking, maar door de werkzame plantaardige stoffen en etherische oliën is deze cleaner tevens inzetbaar in de strijd tegen oormijt, zonder dat de huidflora van het oor verder wordt aangetast. De combinatie van natuurlijke producten zorgen ervoor dat de huid zijn natuurlijke balans weer snel hervindt. Zoals alle producten van Animal-Nature is ook deze cleaner vanzelfsprekend helemaal vrij van dierproeven, van grondstof tot eindproduct.